Roberto's weet de perfecte invulling van jouw weekend

In het Amsterdamse Hilton hotel bevindt zich al ruim 25 jaar het Italiaanse Roberto's. Wanneer je plaatsneemt in het restaurant waan je je even in het land van de liefde. Je kunt deze sfeer nu ook mee naar huis nemen.

Roberto's weet de perfecte invulling van jouw weekend

Buon Appetito

Chef-kok Franz Conde heeft de leiding over het restaurant en weet dus als geen ander waar zijn gasten behoefte aan hebben. De diverse gerechten, zoals de Tortelli di Zucca alla Mantovana, die hij heeft samengesteld zijn met een speciale code te ontgrendelen. Instructievideo's maken het a-piece-of-cake om Conde misschien wel te evenaren. Alle ingrediënten worden dagelijks vers bereid om de ultieme ervaring te bieden. Zin om écht uit te pakken? Ga dan voor de lokale delicatesse l’oro “Tartufo – l’oro bianco a casa' inclusief truffel en truffelschaaf. Do we need to say more?

In het weekend van 5 december is de l’oro “Tartufo – l’oro bianco a casa' nog beschikbaar. De andere gerechten zijn ook daarna nog beschikbaar. Maak hier je reservering en haal je gewenste menu op of maak gebruik van de bezorgoptie wanneer je woonachtig bent in Amsterdam.

Lifestyle
  • Lotte van Zijl