H&M lanceert samenwerking met Guiliva Heritage

Over een paar dagen is het zo ver: de lancering van H&M x Guiliva Heritage. Wij zijn begonnen met aftellen en vertellen jou waarom jij dat ook zou moeten doen.

H&M x Guiliva Heritage

Samenwerking

Waarom wij gek zijn op H&M? Omdat het merk ons blijft verrassen met samenwerkingen met de mooiste modelabels. Dit keer is het de beurt aan Guiliva Heritage. Dit Italiaanse modemerk staat bekend om klassieke en tijdloze designs en de hoogwaardige, duurzame materialen die hiervoor gebruikt worden. Verwelkom dus mooie items die je jarenlang kan blijven dragen en er zo steeds opnieuw van kan genieten. Extra leuk: de stijl wordt omschreven als ‘een moderne vertaling van het Italiaanse verleden’, en laten wij nu net geïnteresseerd zijn in kunst en cultuur.

H&M x Guiliva Heritage

Guiliva Heritage brengt ons nog meer fijns. Het merk is opgericht door Margherita Cardelli en haar man Gerardo Cavaliere. Het koppel heeft een passie voor classics met volmaakte pasvormen die geïnspireerd zijn op klassieke herensilhouetten. Margherita droeg vaak kleding uit Gerardo's garderobe en zo ontstond dit label: een waar liefdesverhaal.

3 september worden de items die het merk in samenwerking met H&M ontwierp, gelanceerd. De collectie bestaan uit blazers, pantalons en jurken in natuurlijke kleuren gemaakt van verschillende duurzame materialen zoals gerecycled wol, gerecycled polyester en biologisch katoen en zijn bedoeld om een leven lang mee te gaan. Hebben dus, en genoeg reden om bijtijds de wekker te zetten donderdag.

Voor meer informatie, klik hier.

Mode
  • Mireille Sneekes