Deze jas zullen we veelvuldig zien tijdens het najaar

Hoewel de herfst nog even op zich laat wachten, heeft modeland al lang en breed bepaald welke trends we veel zullen zien. Zo is ons opgevallen welke jas favoriet is, en delen we dat met jou!

Herfstjas

Trench met een twist

Een item dat nooit uit de mode lijkt te gaan? De trenchcoat. Bij modehuizen als Bottega Veneta en Stella McCartney zagen we mooie exemplaren voorbij komen, dus ook dit najaar blijven we die geweldige jas veel zien, als is het wel met een iets andere twist. Wat die twist dan is? Het rijke kleurenpalet en het materiaal. We zien de jas namelijk terug in veel verschillende tinten. Denk aan karamel, chocoladebruin en terracotta tinten, maar ook groen, blauw en zwart doen het dit jaar goed.

Waar je extra mee scoort aankomend seizoen is een leren trenchcoat. Zo zagen we bij modegoeroe Alexa Chung een glanzend exemplaar voorbij komen en droegen veel stijlvolle vrouwen dit ook bij hun bezoek aan grote modeshows in toonaangevende steden.

Benieuwd naar meer trends? In de nieuwste Elegance, het septembernummer, vind je de nodige dosis mode-inspiratie voor de herfst. Klik hier om meer over deze editie te weten te komen.

Mode
  • Marie Claire
  • Jason Lloyd