Nu in de winkel: de zomereditie

Je vindt de nieuwste editie van Elegance, de zomereditie, nu in de winkel. Benieuwd wat je in dit nummer kunt lezen? We lichten een tipje van de sluier op.

Zomerspecial

Zomerse safari

In de zomerspecial vind je veel mode voor deze tijd van het jaar. Trends, veelgeziene stoffen als katoen en strandlooks worden uitgelicht en beloven je niets dan hebberig te maken.

En route

Elegance neemt je mee naar de Champange en tipt allerlei adressen voor een paar dagen ontspannen en genieten in de Franse streek. Nog geen genoeg van Frankrijk? Het kookboek dat we uitlichten, Elzas, neemt je mee naar een andere mooie regio en deelt haar culinaire geheimen.

En verder?

Alles wat je van ons gewend bent én meer. Zo lees je deze editie een historisch verhaal over badmode, delen we de favorieten van de Zweedse designer Malin Ek Andrén en vertelt Charlize Theron over haar carrière.

Wil je lezen

Vier de zomer met Elegance en haal deze editie, die nu in de winkels ligt, in huis. Ontvang je 'm liever op de mat? Klik hier om 'm los te bestellen en hier om een abonnement af te sluiten. Veel leesplezier!

Lifestyle
  • Hans van Brakel