Zoku x RIJKS® transformeert lofts tot privé-restaurants waar jij kunt dineren en overnachten

Zoku Amsterdam beschikt over verschillende lofts en gaat een serie evenementen organiseren onder de naam 'Better Together'. Voor de eerste editie werkt het bedrijf samen met RIJKS en worden lofts omgetoverd tot privé-restaurants waar jij kunt dineren en overnachten.

Zoku x RIJKS®

Zoku x RIJKS®

Voor wie zin heeft in een avond en overnachting buiten de deur, hebben we goed nieuws. In samenwerking met RIJKS tovert Zoku Amsterdam zijn lofts namelijk om tot privé-restaurants waar jij kunt dineren en overnachten. Dat diner, je raadt het al, wordt verzorgd door RIJKS.

De chef-kok van het restaurant van het Rijksmuseam, Joris Bijdendijk, en zijn team hebben een viergangendiner samengesteld waar 25 koppels van kunnen genieten. Ook zin in een glas wijn? Max van Bockel, de hoofd-sommelier van het restaurant, heeft toepasselijke wijnen uitgekozen.

Om de avond extra persoonlijk te maken, zal chef Bijdendijk tijdens het diner via een videoverbinding inbellen. Zo heb je echt het idee dat je in een restaurant aan het tafelen bent.

Overnachten

Om het diner en de avond af te sluiten, kunnen gasten hun heerlijke maal laten zakken op het privé dakterras van Zoku. Daarna hoef je niet naar huis, want bij dit eerste evenement van Zoku zit een overnachting inbegrepen.

Jij en je partner kruipen namelijk onder de wol in een prijswinnende Zoku Loft: een ruim micro-appartement, ontworpen om comfortabel te kunnen wonen en efficiënt te kunnen werken waarbij het slaapgedeelte afgeschermd is.  

Wil jij van dit creatieve idee genieten en je volledig laten verwennen met lekker eten, drinken en een mini-vakantie in eigen land? Klik dan hier voor meer informatie en om een loft te boeken.