Zeg het ook nu met bloemen

Ga aan de slag met je eigen bloemenboodschap.

Bloemenboodschap

Iemand verrassen met bloemen is een klein gebaar met een groot effect. Helaas is het nu niet goed mogelijk om een mooie bos bloeiers bij iemand langs te brengen en daar lijdt niet alleen de bloemensector hard onder, maar ook wij hebben nu juist meer dan ooit behoefte aan fleur en kleur. Om te laten zien dat bloemen er altijd voor ons zijn, brengt Bloemenbureau Holland een hoopvolle bloemenboodschap.

Bloemenboodschap

Al zijn je fraaie vazen misschien leeg deze dagen, bloemen zijn er altijd. Dat is in ieder geval de boodschap die Bloembureau Holland wil verspreiden door een hoopvolle bloemenboodschap met twee imposante bloemenfiguren (waarin 200.000 stelen verwerkt zijn) uit te zenden. Met die boodschap wil het bureau de wereld een beetje mooier kleuren.

Aan de slag

Ook jij kunt meehelpen aan dit mooie initiatief. Hoe? Door deze boodschap te verspreiden, of, voor de creatievelingen onder ons, door aan de slag te gaan met je eigen bloemenboodschap onder #lethopebloom. En ga je vandaag toch even naar buiten? Sla de lokale bloemist niet over. Met een fleurige bos op de eettafel maak je niet alleen jezelf vrolijk, je helpt ook een sector die nu hard getroffen wordt.