Waarom iedereen het over Oslo Skin Lab heeft

Het Noorse beautymerk Oslo Skin Lab ontwikkelt holistische beautyproducten die sinds eind vorig jaar verkrijgbaar zijn in Nederland. Het product dat als eerste op onze markt verscheen is een supplement van collageen. Elegance dook in de werking.

The Solution

Collageen

Wat allereerst goed klinkt, is het feit dat Oslo Skin Lab bij de samenstelling van nieuwe producten uitsluitend ingrediënten gebruikt waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is. Zo is het product dat luistert naar de naam 'The Solution' een supplement van het welbekende collageen, dat, als je het maar structureel gebruikt, ervoor zorgt dat tekenen van veroudering verminderd worden en dat de elasticiteit van de huid behouden blijft.

Hoe dat precies zit? Collageen is een onderdeel van het bindweefsel van de huid dat ervoor zorgt dat de huid elastisch is. Op jonge leeftijd ben je gezegend met veel collageen: zo bestaat 80% van de droge stof in de huid dan uit die stof. Dit hoge percentage neemt vanaf het 25e tot 30e levensjaar echter af met 1 tot 2% per jaar. Het gevolg hiervan is dat de huid door het verlies aan collageen een deel van haar weerstand tegen de effecten van zon, vervuiling, voeding, mimiek en noem maar op, verliest.

Wil je dus op een natuurlijke manier een gezonde uitstraling behouden, dan kan je het best vanaf een jaar of dertig beginnen met het aanvullen collageen, al kun je het natuurlijk ook gebruiken voor de al wat oudere huid.

Effect

Cecilie Nordstrøm is het brein achter Oslo Skin Lab en ontwikkelde The Solution. Zij vertelt ons dat het product niet alleen opgelopen schade verhelpt, maar dat ook de ontwikkeling van nieuwe rimpels wordt vertraagd.

Die effecten zijn terug te zien bij proefpersonen die voordat ze begonnen met het gebruik van het product, een huidscan lieten doen. Cecilie vertelt: 'Na 8 weken gebruik zijn ze terug gegaan naar de kliniek voor een vervolgscan en de resultaten waren verbluffend. Bij sommige gebruikers nam de rimpeldiepte af met meer dan 50%. Gemiddeld genomen kunnen we zeggen dat de rimpeldiepte na 8 weken met ruim 20% afneemt. Dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek.'

Natuurproduct

Wat extra handig is, is het feit dat je vast kunt houden aan je vaste beautyroutine en je het supplement van collageen toevoegt waar en wanneer je wilt. Je hoeft je vertrouwde smeersels dus niet te vervangen door een nieuwe crème, want The Solution is een poeder zonder toegevoegde smaak of geur. Het natuurproduct kun je zodoende aan elke vloeistof toevoegen of bijvoorbeeld door je smoothie, havermout of salade doen.

Actie

Het gemak en de werking van The Solution zelf proberen? Via Elegance kun je met korting een membership afsluiten waarmee je 50% korting krijgt op de eerste verpakking en 30% op de volgende verpakkingen waarmee je steeds vier weken doet. Plus: met een membership ontvang je alles op tijd aan huis zodat je je routine gemakkelijk vol kunt houden. Bovendien kun je je membership op ieder moment stoppen en zit je dus nergens aan vast.

Klik hier voor meer informatie en om naar de actie te gaan. Met de code 'Elegance' kun je ervan profiteren.