Igone de Jongh komt naar Carré

Op 10 en 11 juni presenteert ze haar eigen dansgala.

Igone

Op 10 en 11 juni komt Igone de Jongh naar Koninklijk Theater Carré. Daar presenteert de balletdanseres haar eigen dansgala dat haar zelfstandige carrière als ballerina markeert.

‘Igone-avond’

De twee avonden in juni beloven de avonden van de Jongh te worden. Ze presenteert namelijk haar dansgala en dat betekent dat ze zelf de regie in handen heeft en de veelzijdigheid van dans laat zien. “Wat ik dans, met wie ik dans en hoe het eruitziet. Ik kan met dit gala dans in de gehele breedte laten zien, al zal het door mij zo geliefde klassieke ballet uiteraard niet ontbreken,” aldus de ballerina.

Voor dit unieke programma heeft ze mensen die haar inspireren uitgenodigd om met haar op het toneel te staan. Wie dat zoal zijn? Zowel internationale als nationale gasten uit de wereld van ballet, (moderne) dans en muziek. Namen als Marijn Rademaker (haar oude danspartner), Jan Kooijman, Wende en Chantal Janzen zijn in ieder geval al ten gehore gebracht. Samen met hen zal de danseres de variatie in de dans opzoeken en haar publiek verrassen.

Voor meer informatie en tickets, klik hier.

Kunst & Cultuur
  • Mark Engelen