Top 3 Country escapes

Knisperende haardvuren, lange wandelingen op regenlaarzen en avondjes in de pub. Plan een romantisch weekend weg naar een van deze drie country escapes.

Top 3 Country escapes

1. Soho House

(op de foto hierboven) is normaalgesproken members-only, maar bij Soho House Farm in de Cotswolds is iedereen welkom. Je kunt er paardrijden, roeien, zwemmen, dineren in de omgebouwde schuur, de farmshop met lokale lekkernijen leegkopen of een film kijken in je eigen cabin terwijl een food-truck voor komt rijden en je cocktail bijvult. Vanaf £220 per nacht.

2. Osea Island

Sienna Miller, Cara Delevingne en de Britse jetset komen graag even bij op het privé-eiland Osea Island van muziekmagnaat Nigel Frieda, dat alleen tijdens eb bereikbaar is. De bouwstijl van de Village Cottages, strandhuizen en het Clubhouse restaurant doen denken aan de grijs geschilderde houten huizen van Nantucket. Denk: rust, zee, natuur gecombineerd met luxe en (room)service. Vanaf £ 1030 per week voor 4p.

3. Lakes by Yoo

Bij the Lakes by Yoo – een resort van vastgoedondernemer John Hitchcox en designer Philippe Starck – draait het allemaal om design. Cottages zijn ingericht door onder meer Kate Moss, Jade Jagger en Elle Macpherson. Met conciërgeservice, een spa en sportieve activiteiten als roeien, zeilen en vissen. Vanaf £4300 per week.

[gallery size="large" ids="34000,33999,33998"]

Meer reisnieuws vind je hier.