Op reis met Bugaboo

Een city- of werktrip vraagt om stijlvolle, praktische handbagage. Elegance selecteert haar favoriete cabinekoffer du moment: de Bugaboo Boxer PURE®.

Op reis met Bugaboo

Cabinekoffer PURE is een nieuwkomer in de Boxer-familie. Het licht-wendbare systeem werd in 2016 gelanceerd als ruimbagage en is vanaf heden ook verkrijgbaar als cabinevariant. De Boxer is gemaakt van hoogwaardig, onbreekbaar materiaal en kan dus tegen een stootje. Of twee, drie... Daarnaast beschikt de Boxer over een uniek kliksysteem waarmee je gemakkelijk meerdere koffers aan elkaar vastklikt. Een uitkomst voor de vrouw die met meerdere koffers reist - don't we all? Ook niet onbelangrijk: de Boxer heeft een ingebouwd Travel Sentry® Approved-slot, wat veiligheid biedt aan waardevolle bezittingen.

De Bugaboo Boxer Cabinekoffer PURE® (€420) is exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam van 2 tot 22 maart 2018.Vanaf 26 april 2018 is de koffer in gelimiteerde oplage verkrijgbaar via bugaboo.com en in de Bugaboo Stores in Amsterdam en Berlijn.