Miles in Reflex Gallery Amsterdam

Miles Aldridge - bekend om zijn kleurrijke, eigenaardige foto’s van vrouwen in glamoureuze settings - exposeert zijn nieuwste werk in Reflex Gallery in Amsterdam.

Miles in Reflex Gallery Amsterdam

Miles Aldridge begon ooit als modefotograaf en werkte onder andere voor fashion designers Karl Lagerfeld, Giorgio Armani, YSL en Paul Smith. Inmiddels is het werk van Aldridge niet meer weg te denken uit de kunstwereld. In deze expositie laat hij - naast zijn nieuwe werk - nog nooit eerder vertoonde werken zien. Ook de unieke polaroids zijn zeker de moeite waard.

De Britse fotograaf combineert zijn eigen kenmerkende stijl met het werk van hedendaagse kunstenaars zoals Maurizio Cattelan, Gilbert&George en Harland Miller. De titels (after Cattelan), (after Gilbert&George) en (after Miller) spreken dan ook voor zich. Voor de laatste twee series sloeg Aldridge een nieuwe weg in en maakte hij voor het eerst gebruik van zeefdruk en fotogravure.

Op 7 april opent Miles Aldridge zijn expositie met een artist talk en een signeersessie in Reflex Gallery.

Tentoonstelling Miles Aldridge - ART HISTORY is te zien van 7 april t/m 22 mei.Klik hier voor meer informatie en tickets.