Wat je niet wil missen tijdens AFW

6 september gaat Amsterdam Fashion Week van start. Hoewel AFW voorheen voor genodigden was, kun je er dit jaar ook zonder uitnodiging terecht.

Wat je niet wil missen tijdens AFW

Zo biedt de organisatie een divers off schedule met onder meer een pop-up cinema, tentoonstellingen en shows met vrije toegang - die van The New Originals, Kimberley Jenneskens en Mariëtte Hoitink wil je niet missen!

DO 6/9

Trap het evenement goed af met de MAD FOX x AFW party. Max Fox is genomineerd voor beste club van Nederland en past daarom perfect in het plaatje van Fashion Week. Vanaf 23.30 uur.

VRIJ 7/9

Van 10.00 tot 18.00 uur is op de Hobbemasstraat een Cobra Loves Fashion Exhibition te bewonderen. Cobra Art Company behoort tot de top van internationale kunstgroothandels en biedt high end luxury kunst.

Elke dag is er om 14.00 en 16.00 uur in het Rijksmuseum een fashiontour bij te wonen. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

ZA 8/9

Om 15.00 uur uur lanceert Hudson's Bay de AFW studios in alle shops in Nederland.

Op zaterdagmiddag vindt toont Marina Rinaldi van 16.00 tot 18.00 uur de Red Carpet Fashion Show in de P.C. Hooftstraat.

ZO 9/9

De laatste dag kun je het best vanaf begin meemaken. Altijd al een portret willen hebben, gemaakt door een fashion illustrator? Ga dan tussen 12.00 en 15.00 uur langs bij Kort Shoes aan de van Baerlestraat. Leuk!

Doe inspiratie voor een nieuw interieur op bij de Closet Sale van Made.com x LOTC. Van 13.00 tot 18.00 uur shop je de mooiste items met korting bij de showroom op het Rokin.

Goed om te weten: er zijn genoeg eettentjes die je tijdens - en tussen de shows - van heerlijk bites voorzien. Libertine Café en Bondon bieden een speciaal AFW menu.