8 items die niet mogen ontbreken op jouw citytrip packlist

Binnenkort een weekendje naar Parijs of Milaan gepland? Elegance selecteert onmisbare items voor in je handbagage.

8 items die niet mogen ontbreken op jouw citytrip packlist

Op rolletjesMet deze Fab Seventies handbagage koffer van Suit Suit reis je elegant en comfortabel. Handig: het koffertje is licht van gewicht, zo kan dat extra paar schoenen toch nog mee…

De handbagage koffer kost € 129,95 en bestel je hier

Handig!Deze paspoorthouder heeft 2 extra vakken waarin je belangrijke reisdocumenten handig opbergt. Leuk detail: Je kunt je eigen initialen erop laten bedrukken voor een personal touch!

Voor €39,99 scoor je de houder hier 

Muziek in de orenLange zit in het vliegtuig voor de boeg? Met deze draadloze oortjes van Bang & Olufsen vliegt de tijd voorbij.

De oortjes zijn voor €249 hier te bestellen 

Flower fragrancesDeze heerlijke geur van Chanel biedt een mix van exotische, romige en omhullende jasmijn. Ook verkrijgbaar in een 35 en 50 ml, dus helemaal handbagage-proof.

De parfum kost €77 en je koopt hem hier 

VochtbalansIn het vliegtuig is de lucht erg droog en is het belangrijk dat je jouw vochtbalans op pijl houdt. Met deze strak ontworpen waterfles wordt dat gemakkelijk!

Shop de fles voor €24,95 hier

Stralende huidDeze vochtregulerende en herstellende crème van Crème De La Mer stimuleert het genezingsproces van een droge huid, ideaal voor na een lange vlucht!

De crème kost € 1.009,80 in is hier te verkrijgen 

In de wolkenMet de nachtkleding van Asceno kom je straks je suite niet meer uit. Chique en comfortabel, wat wil je nog meer?

De pyjama is hier te koop voor €618 

Smile!Toch plots wat langer op je bestemming dan gepland? Dan is de Oral-B GENIUS 1000 de oplossing. De elektrische tandenborstel komt met een stijlvol reisetui en een lithium-ion-batterij die 2 weken meegaat.

De Oral-B GENIUS 10000 kost € 299 en is hier te koop