Rosé all day bij Jansz

Nu de temperatuur langzaam maar zeker begint te stijgen en de zon zich iets meer laat zien, zal ook de wijnvoorkeur van menigeen veranderen. Waar in de winter verlangd wordt naar een zwoele, volle rode wijn, zullen nu de glazen rosé juist weer geleidelijk op tafel komen. 

Provence

Om de ‘roséliefhebber’ te dienen, organiseert Jansz. de Jansz. Rosé Sundays. In de maanden juni, juli en augustus kunnen gasten van het restaurant namelijk genieten van de smaakvolle MiP rosé, rosé cocktails en zomerse gerechten. De lunchkaart van Jansz. wordt gedurende die maanden namelijk aangevuld met specials die bij de lichtroze wijn passen. Denk aan een zalmtartaar met appelmosterd, tonijn met oosterse dressing en een Hollandse garnalen cocktail. Provence ambiance alom!

Nieuw

Naast de welbekende en chique MiP rosé, die je per glas, fles of magnum kunt bestellen, is de rosé cocktail nieuw dit jaar. De cocktail is samengesteld door Pulitzer’s Bar en combineert rosé wijn met rosé vermout en prosecco. Bubbels dus, om het weekend feestelijk af te sluiten en ons klaar te stomen voor een nieuwe week. In hartje Amsterdam. Tussen de grachten. Wij zien onszelf al zitten.

Laatste nieuws