Nu in de winkel: het herfstmodenummer

De nieuwe editie van Elegance ligt vanaf vandaag in de winkel en staat in het teken van herfstmode. We presteren catwalktrends als ruiten, leer, hoeden en warm rood en vermaken je met interessante interviews. De dosis inspiratie die je nodig hebt voor het volgende seizoen!
Nu in de winkel: het herfstmodenummer

Mode 

Herfstmode it is. Voor deze editie deden we onder andere een fotoshoot met topmodel Sophie Vlaming en laten we je zien hoe veelzijdig de trend van dit seizoen, leer, is. Daarnaast trekken we op een mooie herfstdag graag de natuur in en combineren we bergschoenen, een utility tas en bijpassende hoed met kleding in kleuren als beige, bruin en kaki, presenteren we diverse catwalktrends en mag het modenieuws zoals je van ons gewend bent ook niet ontbreken.

Scènes uit een huwelijk

Nog meer mode is te zien op de foto's bij het interview met modeontwerper Winonah de Jong-Leeflang en voetballer Nigel de Jong. Prachtige lange jurken en natuurlijk het verhaal over hun relatie. 'Een relatie aangaan bleek een heel andere tak van sport'.

En verder?

Naast veel mode, kun je binnenkijken bij de idyllische B&B in Frankrijk van Yvonne Tenninge en lees je onder andere over de Parijse favorieten van Janny van der Heijden en haar nieuwe kookboek La douce Paris, een uitgebreid kunstverhaal over de juwelen van tsarina's en een interview met Diane Keaton.

Elegance bestellen

De nieuwe Elegance ligt nu in het tijdschriftenvak. Wil je Elegance als eerste in huis hebben? Sluit dan hier een abonnement af. Zowel deze editie als eerdere edities zijn online te bestellen. Daarvoor klik je hier. Veel leesplezier!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f72fdc36fd19', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws