Schitterende koningin Máxima bij galadiner in Japan

Afgelopen dinsdag vond de inhuldiging van de Japanse keizer Naruhito plaats in het Keizerlijk Paleis in Tokio. Om deze bijzondere dag af te sluiten, werd er een galadiner georganiseerd waar onze koningin Máxima er adembenemend uitzag.

Jan Taminiau

Tijdens de inhuldiging van koning Willem-Alexander, zag Máxima er ook al prachtig uit. Deze keer stelt ze ons wederom niet teleur. Tijdens de inhuldiging van de Japanse keizer koos onze koningin voor jurken van de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau. Het grijze exemplaar dat ze overdag aan had, droeg ze eerder al tijdens Prinsjesdag in 2017. Voor het avondprogramma droeg ze een nieuw exemplaar.

maximainhuldiging-600x400

Koningin Máxima met koning Willem-Alexander.

maximaprinsjesdag-600x400

Koningin Máxima tijdens Prinsjesdag 2017.

 

 

Staatsbanket

s’ Avonds pakte het koningspaar helemaal uit met medailles, tiara’s en een nieuwe jurk voor Máxima. De nieuwe Taminiau-jurk met zigzagpatroon droeg zij samen met de met robijnen en diamanten bezette Mellerio tiara, ketting en broche. Koning Willem-Alexander verscheen strak in pak en droeg vol trots zijn medailles (en baard). Kijk hieronder mee naar de foto’s van het prachtige koningspaar.

maximastaatsbanket-600x802

Laatste nieuws