The Duchess serveert December Afternoon Tea

Nu december zijn intrede heeft gedaan, verandert alles langzaamaan in kerstsfeer. De hovenier verkoopt kerstbomen, de radio speelt de bekende liedjes en restaurants passen hun menu aan op de feestdagen. Zo ook The Duchess, waar je vanaf 15 december kunt genieten van een Christmas Afternoon Tea.

The Duchess serveert December Afternoon Tea

Kersttip

Een afternoon tea is wat ons betreft altijd een goed idee, maar wanneer het eten ook nog eens in een 'kerstjasje' gestoken is, kunnen we er helemaal geen 'nee' tegen zeggen. The Duchess belooft van 15 tot en met 27 december een uitgebreide, traditionele Christmas Afternoon Tea te serveren. Scones, sandwiches, zoetigheden en quiches zijn van de partij en worden geserveerd op zilveren etagères. 

Voor de afternoon tea zijn de meest vorstelijke gerechten van het menu gekozen en alle rondes worden door de patissier klaargemaakt. Heb je zin in een iets feestelijker drankje dan thee? Geen probleem. Maak je middag extra uitbundig door een glas champagne. Meer kerstsfeer kan haast niet!

Reserveringen kunnen telefonisch gemaakt worden of door een e-mail te sturen naar info@the-duchess.com. Kun je niet wachten tot half december? Van 3 tot en met 8 december kun je bij The Duchess een Sinterklaas Afternoon Tea reserveren met uitzicht op de gracht.