Nieuwe boek over Melania Trump gelanceerd

Niet alleen haar kledingkeuze wordt uitgelegd, maar ook de huidige situatie in het Witte Huis. De first lady van de Verenigde Staten werd drie jaar gevolgd door Kate Bennett, die het boek Free, Melania: The Unauthorized Biography schreef. Dit zijn de meest schokkende onthullingen.

Nieuwe boek over Melania Trump gelanceerd

Het Witte Huis

Volgens het boek slaapt president Donald Trump in de master bedroom op de tweede verdieping. Trump en Melania slapen niet alleen in een ander bed, maar zelfs op een andere verdieping. De First Lady slaapt namelijk op de derde verdieping waar ze haar eigen kamers heeft. Voordat de familie Trump het huis bezette, was de kamer waar Melania verblijft, de kamer van Michelle Obama’s moeder.

Kledingkeuze

Wat betreft haar kleding laat Melania niets aan toeval over. Overal is goed over nagedacht én overal zit een boodschap achter. Zo draagt Melania bijvoorbeeld broekpakken wanneer zij en manlief het niet met elkaar eens zijn. Trump ziet zijn vrouw liever in strakke, korte en vrouwelijke jurkjes.

Slovenië

Bennett omschrijft in haar boek ook dat Melania’s, vaak emotieloze, gezicht wordt veroorzaakt door haar herkomst. Melania groeide op in Slovenië en kan daarom nogal koud en stijf overkomen. Maar niets is minder waar, de schrijfster omschrijft in haar boek dat Melania juist heel warm en vriendelijk is.