Stagiaire gezocht!

Wil jij stage lopen op de redactie van de eerste glossy – sinds 1937 - van Nederland en heb je een vlotte pen? Lees dan snel verder.

Stagiaire gezocht!

Elegance is een stijlvol glossy magazine voor de elegante en hoogopgeleide vrouw met inspirerende interviews, verrassende reportages en verhalen op het gebied van mode, beauty,  lifestyle, reizen, kunst & cultuur.

Wat mag je doen?Tijdens je stage draai je volledig mee op de redactie, die zich bevindt in Amsterdam. Je schrijft en produceert artikelen over uiteenlopende thema’s. Daarnaast ben je mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse invulling van elegance.nl en social mediakanalen als Facebook en Instagram. Ook heb je contact met PR- bureaus, beantwoord je vragen van lezeressen, en ga je mee naar persdagen.

Wij zoeken een stagiaire die: - de Nederlandse taal in woord en schrift goed beheerst- bij voorkeur al ervaring heeft in het schrijven van teksten- creatief is met tekst en beeld, en de tone of voice van Elegance goed aanvoelt- op de hoogte is van wat er speelt op mediagebied, zowel on- als offline- verstand heeft van social media- affiniteit heeft met mode, beauty, lifestyle, reizen, kunst & cultuur- enthousiast, initiatiefrijk, positief en sociaal is- graag samen in een team werkt, maar ook zelfstandig is- die bij voorkeur fulltime beschikbaar is voor een periode van 3-6 maanden, duur is bespreekbaar- bij voorkeur woonachtig is in Amsterdam en omgeving

Interesse?Denk je dat deze stage echt iets voor jou is? Mail dan je CV, foto en motivatiebrief ter attentie van Hilde Veeren naar hilde.veeren@pijpermedia.nl