Zien: HANRO viert 140-jarig bestaan met Capsule Collectie 'Parisian Nights'

Laat je betoveren door de iconische Franse mode-esthetiek. 

HANRO

Modelabel HANRO viert haar 140-jarig bestaan met de Fall Winter 2024-collectie 'THE TOUCH OF LUXRY', en brengt hiermee een eerbetoon aan tijdloze stijl, de kracht van vrouwelijkheid en natuurlijke, comfortabele materialen. Het hoogtepunt van de collectie is de 'Parisian Nights' capsule, welke doet denken aan de rijke geschiedenis en romantiek van de Franse hoofdstad.

Parisian Nights-collectie

Wanneer je aan Parijs denkt, denk je aan de stad van de liefde, tijdloze elegantie én haute couture. Deze drie elementen komen allemaal samen in de Parisian Nights capsule van HANRO. De collectie omarmt de iconische Franse mode-esthetiek en er is gebruik gemaakt van chique stoffen, zoals merino-cashmere, in koninklijke tinten, zoals royal blue en smaragdgroen. En geloof het of niet: met slechts één blik op de collectie voel je de romantiek van de Franse hoofdstad.

De Parisian Nights capsule bevat invloeden van verschillende bestsellers van het merk. Centraal staan de exclusieve jubileumstijlen uit de 'Marlene'-serie, welke werd geproduceerd als eerbetoon aan stijlicoon Marlene Dietrich. De items zijn perfect met elkaar te combineren en zijn allen voorzien van dat éxtra vleugje Parisienne chic. Hieronder vind je alvast een sneak peek van de collectie:

De capsule collectie kan niet alleen onderling gecombineerd worden, maar ook met de moderne kanten 'Anais' lingerielijn, de fluwelen loungewear 'Favourites', en de nightwear 'Grand Central'. "Ga voor de trendy, all-over lace ‘Anais' bralette, perfect voor het feestseizoen. Het zijdezachte oversized shirt van 'Grand Central' is ideaal voor knusse herfstavonden in combinatie met de elegante, parelmoer blauwe 'Marlene'-lingerie. Of ga voor prachtige jurk en blazer met exclusief borduurwerk uit het 'Favourites'-assortiment, ideaal voor een glamoureuze kerst- of nieuwjaarsoutfit", luidt het advies van het merk. Kortom: opties genoeg dus!

Mode
  • HANRO