FI Business Academy van founders Anna Nooshin en Yeliz Çiçek lanceert eerste Masterclasses

De Masterclasses zijn per 17 juni verkrijgbaar.

FI Business Academy Masterclasses

Anna Nooshin en Yeliz Çiçek zijn de trotse founders van de Female Initiative Business Academy. En aangezien hun motto 'Real Queens Don't Gatekeep' is, breiden zij nu hun platform uit met online Masterclasses die per 17 juni beschikbaar zijn. Middels deze Masterclasses krijgen jonge vrouwen de kans om te leren van de besten uit de mode- en lifestyle wereld.

FI Business Academy

Inmiddels heeft FI Business Academy al een trouwe community aan zich weten te binden door de veel beluisterde podcast 'How to get the job (Done)', tips en tricks die de dames delen via de FI-socials en de gecureerde vacatures voor de meest interessante jobs. Dit zullen zij onverminderd blijven doen, maar door de onophoudelijke vraag en behoefte aan nog meer informatie vanuit de community, was het een logische stap om ook dedicated Masterclasses aan te bieden. Door deze onlinecursussen, gegeven door experts uit de branche, is er tijd om de diepte per onderwerp in te gaan en krijgen vrouwen nog meer handvatten om hun carrière een boost te geven en zichzelf verder te ontwikkelen.

Over de masterclasses

De Masterclasses die op 17 juni live gaan zijn online te volgen in videovorm, wanneer het jou uitkomt. In de Masterclass 'How to: zelf mooie Instagram content maken' onthult Vivian Hoorn onder meer hoe je met eenvoudige middelen, zoals je iPhone, camera's, instellingen, presets en apps, aantrekkelijke content voor je Instagramfeed creëert. Stylist Tricja Cotterrill neemt je mee in de wereld van styling en deelt onder meer wat er nodig is om de modewereld te betreden. Natuurlijk mag een masterclass door Anna en Yeliz zelf niet ontbreken. Aan hun de eer om te delen hoe je je eigen Personal Brand creëert en vervolgens deelt met de wereld. In elke Masterclass zitten praktische opdrachten van de expert om direct mee aan de slag te gaan. Ook zijn er gratis 'extra's' passend bij de cursus om je snel op weg te helpen, zoals templates voor het maken van een personal brand book. Elke maand wordt een nieuwe Masterclass met een expert uit de branche gelanceerd.

Livestream

Wil je meer weten? Tune in tijdens de livestream op 17 juni om 20:00 uur waar Anne en Yeliz alles vertellen over de beschikbare cursussen, wat je kunt leren en waar je zelf ook vragen kunt stellen. Ga hiervoor naar de Instagram van @fi.business, @annanooshin of @yeliz_cicek.

De Masterclasses zijn beschikbaar vanaf 17 juni via de website voor 229,- euro per cursus. Na betaling van de eenmalige kosten, is de cursus van jou en kun je het zo vaak bekijken als je wilt.

Masterclass 1: How to: zelf mooie Instagram content maken, met Vivian Hoorn.

Masterclass 2: How to: Modestylist worden voor modebladen, met Tricja Cotterrill.

Masterclass 3: How to: Personal Branding, met Anna Nooshin & Yeliz Çiçek.

Wil je altijd up to date zijn? Volg dan de FI socials en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Carrière
  • Milan Goldbach