Dit is de Moederdag wishlist van Elegance's Emma

Leuk ter inspiratie!

gift box in female hands. Holiday, give, gift.

Het kan elk jaar weer lastig zijn om een origineel moederdagcadeau te bedenken. Je wilt niet met lege handen aankomen, maar wil ook niet met weer een bos bloemen voor de deur staan. Herkenbaar? Ter inspiratie deelt Elegance's Brand Partnerships Manager Emma haar wishlist voor Moederdag:

Chez Nina

"Ik ben dol op shared dining en zeker bij het heerlijke Chez Nina in Amsterdam-West. Momenteel is mijn favoriet de ‘peanut pomodori bucatini,’ maar om eerlijk te zijn is het heel moeilijk kiezen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Kies voor het full tasting menu om te genieten van vegetarische gerechten tijdens een unieke shared dining experience. Gezien mijn eigen moeder vegetarisch eet, neem ik haar als moederdagcadeautje hier mee naar toe."

Studio Anneloes

"Deze handige shopper staat ook op mijn eigen wensenlijstje. Groot genoeg voor je laptop plus alle andere items die je graag in je tas stopt en met hengsels die lang genoeg zijn om de tas ook over je schouder te dragen."

Be Balmain

"Het Be Balmain Moonphase-horloge is stijlvol en elegant met een sportieve uitstraling. Extra bijzonder is dat ook de maanstanden weergegeven worden op dit horloge. En de combinatie van de kleuren zilver en goud zorgt ervoor dat dit horloge mooi met andere sieraden en juwelen is te combineren."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @balmainwatches

Marie-Stella-Maris

"Een klassieker, maar echt al-tijd goed. Geurstokjes of een geurkaars van de geur Objets d’Amsterdam. De giftset met geurstokjes en roomspray blijft een heerlijk cadeau om te geven en te krijgen."

Bron poppy ring

"Dromen mag! Echt uitpakken tijdens Moederdag? Dit prachtige juweel met poppy bloem en citrien edelsteen staat heel hoog op mijn eigen verlanglijstje."

De golfbaan op!

"Beginnen met golf staat al heel lang op mijn wensenlijstje. Wil je geen fysiek cadeau geven maar een herinnering? Via Golfstart kun je een gratis kennismaking les aanvragen of een pakket van 6 lessen voor €109,-. Lekker naar buiten, de baan op!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door GOLF.NL (@golfnl)

Hoewel je moeder het vast heel leuk vindt om een presentje te krijgen, vindt ze het waarschijnlijk al leuk als je alleen even langskomt voor de koffie of een kop thee. Of maak er meteen een gezellige high tea van door diverse hapjes mee te nemen. Fijne Moederdag!

Beeld: Adobe Stock