Win 3x een Another-Label co-ord set naar keuze

Doe mee en maak kans!

Kan jouw voorjaarsgarderobe wel wat nieuwe, frisse items gebruiken? Look no further! Bij Another-Label slaag je gegarandeerd. En het mooiste is: wij mogen drie keer een co-ord set naar keuze weggeven. Doe je mee?

Spring-summer

De spring-summer '24 collectie van het Amsterdamse modemerk is er weer eentje waar we hebberig van worden. De items zijn geïnspireerd op de straten van New York en zijn de perfecte mix tussen moderne elegantie en streetwear. Zo hebben vrouwelijke gilets, maxi-rokken en jassen een stoer utility-sausje gekregen. Met het wisselvallige Nederlandse weer in gedachten, zijn alle items goed te layeren. Maar ook aan de warmere dagen is gedacht met luchtige wikkelblouses, tanktops en broeken. De basic tinten worden afgewisseld met trendkleuren als Pink lavender, Light blue en Sage en ook een gezellig printje ontbreekt niet. Deze collectie schreeuwt lente als je het ons vraagt!

Co-ord sets

Als er iets is wat tot Another's favourites behoort, dan zijn het de co-ord sets waar het merk bekend om staat. Iedere collectie komen de sets terug in nieuwe stijlen, kleuren en stoffen. Denk aan een mooie pantalon met matching blazer of gilet, een broek of rok met bijpassende blouse of denim on denim. Benieuwd naar alle sets? Hier kun je ze vinden.

Dit zijn onze favorieten:

Win, win, win

Wil jij kans maken op een te gekke co-ord set van Another-Label? Wij mogen drie lezeressen blij maken met een set naar keuze. Kijk op de website van het merk snel welke look jouw favoriet is, vul onderstaand winformulier in en wie weet ligt hij binnenkort bij jou op de mat. Succes!

[mail-win-form id='48']

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 12 april 2024. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.

Beeld: Another-Label