Win een gift voucher van Designer Outlet Roermond & Designer Outlet Roosendaal

Doe mee en maak kans!

Nog geen plannen met de paasdagen? Look no further! Bij Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal geniet je van een feestelijk paasweekend vol speciaal entertainment en onweerstaanbare kortingen. Nog leuker: wij mogen twee gift vouchers t.w.v. €250 weggeven!

Pasen in Roosendaal

Designer Outlet Roosendaal zorgt dat het één groot feest is met Pasen. Het centre is sfeervol versierd met speciale paasdecoraties en fotogelegenheden, zoals een gigantische paashaas, grote paaseieren en bloeiende narcissen. Er zijn meer dan 100 designermerken waar je met waanzinnige kortingen shopt; van Karl Lagerfeld tot Fabienne Chapot en van Essentiel Antwerp tot Sissy Boy. Op 30 maart is het Late Night Shopping: een dag vol entertainment, met kortingen tot 70% bovenop de outlet prijs en openingstijden tot 22.00. Dat wil je niet missen, toch? Meer info vind je hier.

Pasen in Roermond

Ook in Designer Outlet Roermond kunnen fashion-liefhebbers hun hart ophalen. Daar kun je bij meer dan 200 designermerken shoppen. Onze favorieten: Gucci, Chloé en Burberry, maar ook American Vintage, Sandro, Iro, Closed en nog veel meer. Er zijn onlangs ook nieuwe winkels geopend, waaronder Ecoalf, WRSTBHVR, Valentino, Rituals, Lyle & Scott en Lindt. Moe van het winkelen? Met 25 eet- en drinkgelegenheden, waaronder Starbucks, Dunkin' Donuts en Wagamama, vind je gegarandeerd een plekje om bij te komen. Ook in Roermond zijn voor de paasdagen speciale openingstijden. Van 25 maart tot 7 april winkel je van 09:00 tot 21:00 uur, en tijdens het paasweekend van 29 maart tot 1 april zelfs tot 22:00 uur. Meer info vind je hier.

Met het hele gezin

Wil je Pasen met je gezin doorbrengen? Geen probleem, ook de kinderen kunnen gezellig mee. Behalve dat er voor hun ook genoeg te shoppen is in verschillende kinderwinkels, kunnen ze zich ook op andere manieren vermaken. In Roermond staat altijd een vrolijke carrousel en er zijn overdekte klimtoestellen. In Roosendaal heb je Rosie's Play Area waar de kleintjes kunnen klimmen en klauteren. Beide outlets hebben ook verschillende eetgelegenheden waar je met het hele gezin terecht kunt.

Onder de afbeelding kun je meedoen aan de winactie.

📸 Enrique Meesters

Win, win, win!

Zie jij jezelf al in Designer Outlet Roermond of Designer Outlet Roosendaal shoppen? Dat snappen we maar al te goed. Hoe fijn als je dan ook nog een mooie voucher van €250 te besteden hebt. Wij geven voor beide outlets een bon weg! Wil jij kans maken op één van die twee bonnen? Vul onderstaand formulier in, laat weten naar welke Designer Outlet je wil en wie weet ben jij de gelukkige.

Heb jij de paasdagen al helemaal volgepland? No worries, je kunt de voucher uiteraard ook na de paasdagen nog gebruiken.

[mail-win-form id='46']

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 28 maart 2024. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.