De nieuwe Elegance ligt in de winkel!

Dit kun je verwachten in de grote accessoire special.

De nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in de accessoire special? Lees mee.

Mode

Te warm voor je jas, maar nog te koud voor een volledige lente-look. Het in-between seizoen vraagt om creativiteit en laagjes. Wij hebben de mooiste lente items voor je verzameld: korte rokken, zwierige jurken en

zonnige hoeden. Verder duiken we ook in de accessoires; van de perfecte XL tas tot vrouwelijke striksandalen. En we nemen 10 iconische accessoires die net zo iconisch zijn als hun beroemde eigenaren onder de loep. Van de Cartier Tank van Jackie O. tot de parels van Coco Chanel.

Interviews

Het klikte zo goed, dat het koppel binnen een paar weken samenwoonde. Wij spreken Janice (38) en Andy Bosmans (46) voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk waarin ze vertellen over hun huwelijk én hun goedlopende mode-imperium: damesmodemerk JANICE. Verder vind je drie exclusieve interviews met actrices Jodie Foster, Oliva Colman en Dakota Johnson over hun carrière.

Tekst gaat verder onder de foto.

Wil je niet naar de winkel? Het nummer online bestellen kan hier.

Travel & lifestyle

Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, nemen we een kijkje in het karakteristieke huis van Liliya Salakhutdinova. Een monumentaal pand uit 1836 in Somerset om bij weg te dromen. Ook spreken we Raquel Palla Lorden over haar kookboek Buen provecho!, vol met Spaanse gerechten. Verder nemen we je mee naar een geheim adres waar de echte Parisiennes slapen en reizen we ook naar een Grieks droomresort. Een oase van rust!

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar ook een kunstportret van Anna Ancher (1859- 1935) die zich de schildertechnieken grotendeels zelf aanleerde en anno 2024 nog steeds geroemd wordt vanwege haar uitzonderlijke samenspel van licht en kleur.

Beauty

Een nieuw seizoen betekent een hele lading nieuwe beautyreleases. Een keuze maken is onmogelijk - wij delen de producten die stuk voor stuk een plekje in je badkamer verdienen. Daarnaast delen we vanaf nu óók producten om fysiek en mentaal gezond te blijven.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel, dus haal hem snel in huis!