Win: een LOBERON interieur-voucher t.w.v. €100

Doe mee en maak kans!

Lekker samen brunchen, paaseieren zoeken en gezelligheid met vrienden en familie: de paasdagen staan voor de deur. Wil jij indruk maken met een prachtig gedekte paastafel? Lucky you: wij mogen twee vouchers t.w.v. €100 van interieur-website LOBERON weggeven. Doe je mee?

LOBERON

LOBERON is dé online interieurwinkel voor items in de klassiek, country en mediterraanse hoek. De meubels zijn van hout, metaal, textiel, en andere levendige materialen gemaakt. Belangrijk is dat ze goed aanvoelen, er mooi uitzien, eerlijk zijn, een fraaie patina hebben en zichzelf steeds opnieuw uitvinden. Je vindt er alles voor wonen, eten, badkamer, slapen en tuin. Een snoepwinkel als je van interieur houdt!

Paas- en lente collectie

Het lenteweer laat zich al voorzichtig zien en ook Pasen is om de hoek. Dat betekent dat het assortiment van LOBERON zich transformeert in een kleurrijk en levendig feestje. Behalve meubels en accessoires voor in en om het huis, is er ook een collectie aan zorgvuldig uitgekozen accessoires voor Pasen. Denk aan mooie vazen, knusse kussens in zachte pasteltinten, handgeschilderde paashazen en een scala aan decoratieve items. Benieuwd geworden? Hier zie je de hele collectie.

Win, win, win!

Wil jij lekker online shoppen bij LOBERON? Dan hebben we goed nieuws: we mogen twee vouchers t.w.v. €100 weggeven. Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige. Succes!

[mail-win-form id='45']

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 20 maart 2024. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.