Be Balmain: een stylish horloge waarop je ook de maanfase kunt zien

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je garderobe lente-klaar te maken. Out with the old, in with the new! Een mooi horloge mag niet ontbreken, daarom presenteren we je de Be Balmain collectie. Een sieraad waarop je niet alleen de tijd kunt zien, maar ook de stand van de maan.

Chique horloge

Elegantie, beweging, luxe, technical lines en Zwitsers quarts uurwerk: dat is de nieuwe Be Balmain collectie. Het vrouwelijke horloge met arabeskepatronen of diamanten details is de kers op de taart voor iedere outfit. Het horloge is er in goud, zilver, of een beetje van beide. Ze hebben allemaal de opvallende achthoekige vorm, maar niet dezelfde wijzerplaten. Er zijn twee uitvoeringen, waardoor je kunt kiezen welke het beste bij jou past. Want het valt niet te ontkennen: met een luxe Be Balmain horloge tover je een basic outfit zo om in een chique look.

Goud, zilver of rosé?

Zijn al jouw sieraden goudkleurig? Of ben je juist team zilverkleurig? Iedereen heeft een voorkeur, omdat je het gewend bent of omdat het bij je stijl past. Maar tegenwoordig hoef je die moeilijke keuze niet meer te maken, want het combineren van twee kleuren is een enorme trend. Zo ook bij de Be Balmain horloges. Welke kleur ook je favoriet is; een tweekleurig horloge maakt je outfit helemaal af.

De Be Balmain collectie is hier verkrijgbaar vanaf €610.

Moonphase-display

Bijzonder aan de Be Balmain horloges, is het Moonphase-display. Op dit kleine display kun je de huidige stand van de maan zien; van het eerste kwartier tot het laatste kwartier en van de nieuwe tot de volle maan. Het wordt steeds populairder om, zoals vroeger, te leven op het ritme van de maan. Met deze bijzondere functie kun jij ook je ritme en keuzes aanpassen aan de maanstand en daar profijt van hebben.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Balmain.

Beeld: Balmain