Michelle Yeoh zweert bij deze blush voor 'de oudere huid'

De blush zou perfect zijn voor de oudere huid.

Michelle Yeoh ziet er altijd flawless uit. Die mooie make-up look heeft ze onder andere te danken aan één specifieke blush die iedere vrouw in haar beauty stash zou moeten hebben.

Blush stick

In Vogue's Beauty Secrets video onthult de Oscar-winnende actrice dat de Westman Atelier’s Baby Cheeks Blush Stick één van haar favorieten is om "een beetje kleur" toe te voegen aan haar gezicht en haar junkbeenderen "Wat meer te accentueren", vertelt ze. Het resultaat is een subtiele en natuurlijke blos op haar wangen. Leuk feitje: ook Michelle Pfeiffer zweer bij deze blush.

Jojoba olie

De cream blush is te koop in zeven verschillende kleuren. Het wonder-ingrediënt is de antioxidantrijke jojoba oil, dat de huid gehydrateerd houdt. Poeder gaat al snel in fijne lijntjes en rimpels zitten, waar je volgens 55-plussers bij deze blush geen last van hebt. "Met poeder lijkt mijn huid droog, maar deze blush maakt mijn huid veel zachter", luidt een review. Daarnaast zou de kleur ook de hele dag mooi blijven zitten. Benieuwd geworden? In Nederland kun je hem kopen bij onder andere Skins en Cult Beauty.

Musthave

Een creamy blush stick is volgens ons een musthave in je make-up tas als je van een simpele routine houdt. Behalve op je wangen, kun je hem ook aanbrengen als oogschaduw, of als tinted lipbalm.

Het is overigens niet de eerste keer dat het luxe beautymerk, gecreëerd door celebrity make-up-artist Gucci Westman, op de radar verschijnt. Sterren als Jennifer Garner en Martha Stewart zijn al lang groot fan van de foundation stick.

Bron: Instyle | Beeld: NL Beeld