Dit is dé nieuwe hotspot voor flexibel werken

Flexibel werken is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons leven. Een dagje naar kantoor, een dagje thuis, een dagje in een lunch tentje én een dagje bij Ruby Luuk Workspaces.

Co-working

Ben je freelancer? Een (startend) bedrijf met klein team? Zoek je eenmalig een ruimte voor een meeting of brainstorm? Of ben je gewoon toe aan een change of scenery omdat je veel vanuit huis werkt? Dan is een co-working space perfect. Ruby Luuk Workspaces is the place to be.

Alles op één plek

Het fijne aan een werkplek huren, is dat alles voor je geregeld is. Het ziet er gezellig uit, maar de werkplekken zijn ook comfortabel en ergonomisch. Je hoeft je geen zorgen te maken over rekeningen voor (snelle!) WiFi, elektriciteit en verwarming, want dat is allemaal inbegrepen. En schoonmaken wordt ook voor je gedaan, heerlijk! Elke dag staat er gratis fruit, water, koffie en thee voor je klaar en er is een printservice.

En omdat het leven niet alleen maar om werk draait, worden er bij Ruby Luuk Workspaces ook afterwork-evenementen georganiseerd. De perfecte gelegenheid om te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten!

After work drinks

De work spaces zitten in hetzelfde gebouw als het designhotel Ruby Emma Hotel & Bar, dichtbij station Spaklerweg in Amsterdam. Dus na het werk ben je zo in het centrum óf je drinkt nog een cocktail in de hotelbar. Je kunt er ook gewoon een nachtje weg van maken in het hotel, want als lid krijg je 12% korting op kamers in elk Ruby Hotel - ook in andere Europese steden.

Benieuwd geworden? Er zijn verschillende lidmaatschappen, maar ook dagpassen. Hier vind je alle opties.

Beeld: Ruby Luuk Workspaces