Dankzij deze jeans trend oogt je outfit een stuk chiquer

Én duurder.

Een outfit die je voor een prikkie bij elkaar hebt gescoord, terwijl het eruit ziet alsof je in de duurste straat van Parijs hebt gewinkeld? Dat willen we allemaal wel. Met deze jeans trend oogt jouw outfit niet alleen chiquer, maar ook meteen een stuk duurder. Say hi tegen de jeans met een donkere wassing.

Donkere wassing

Jeans komen er in alle soorten, maten én wassingen. Het ene seizoen probeert iedereen een light wash te bemachtigen, dan een zwarte jeans en dan weer is een donkerblauwe spijkerbroek populair. Ook dit najaar gaan we voor een donkerblauwe wassing, maar dan net even een tikkie donkerder dan normaal.

Scroll door je Instagram feed en je kunt er niet omheen: de dark wash jeans prijkt op het profiel van iedere fashion influencer. En niet zonder reden. Want ook als je geen big spender bent, kun je met een betaalbare donkerblauwe jeans een duur gevoel in je outfit creëren. Kijk maar mee.

View this post on Instagram

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

View this post on Instagram

A post shared by Julie (@leasy_inparis)

Chique look

De donkere jeans oogt chiquer dan een gewone blauwe spijkerbroek en frisser dan een pikzwarte variant. En dat is nou net waarom het zo'n musthave is. Als het even kan in een straight of bootcut model, maar ook de skinny jeans is nog niet helemaal verdwenen. Wij hebben onze favorieten alvast voor je verzameld.

Het leuke aan deze jeans is dat hij met werkelijk alles te combineren is; van een simpele witte Tee tot een colbertje. Een aanwinst voor je garderobe dus!

Bron: Who What Wear | Beeld: NL Beeld