De Enige Echte Grote Jaarhoroscoop van de Leeuw

Wat zeggen de sterren over 2024?

Een nieuwe liefde, een carrièreswitch… Of staat er een verhuizing op de planning? Wat de sterren ook voor je in petto hebben, met de Grote Jaarhoroscoop van Elegance ben je op alles voorbereid in 2024. En precies daarom lichten we alvast een tipje van de sluier op voor het sterrenbeeld Leeuw!

Het jaar van de Leeuw

Aangezien je behoorlijk actief bent en regelmatig de grenzen opzoekt met betrekking tot sporten en/of outdoor activiteiten, is de kans op blessures groter dit jaar.

Drijf jezelf niet tot het uiterste en bouw het een en ander rustig op. Ook is de kans aanwezig dat je rond februari last krijgt van een lichamelijke kwaal. Om te voorkomen dat je er onnodig lang mee blijft door kwakkelen, is het verstandig om er even mee langs de huisarts te gaan.

Je rug en knieën zijn dit jaar je zwakke punten, dus waak voor overbelasting.

Veranderingen in je huis

Hoewel je nog wel wat dingen aan je huis zou willen veranderen, maak je in 2024 weinig tot geen tijd vrij om je wensen op dit gebied te realiseren.

De komende jaren komt hier verandering in, al zal je het wel stap voor stap, in je eigen tempo, aanpakken. Binnen de familie gebeurt er van alles en is iedereen op zijn eigen manier met zichzelf bezig, maar dat vind je niet erg.

Minder contact betekent ook meer rust in huis, waar je nu extra behoefte aan hebt. Op veel visite zit je dit jaar ook niet te wachten.

Ook benieuwd wat jou staat te wachten op het gebied van liefde, gezondheid, huis en in je carrière? Je leest de rest van je horoscoop in de Elegance die nu in de winkel ligt. Geen zin om naar de winkel te gaan? Bestel hem dan online op tijdschrift.land!

Tekst: Nathalie Kriek | Illustraties: iStock