De Enige Echte Grote Jaarhoroscoop van de Steenbok

Wat zeggen de sterren over 2024?

Een nieuwe liefde, een carrièreswitch… Of staat er een verhuizing op de planning? Wat de sterren ook voor je in petto hebben, met de Grote Jaarhoroscoop van Elegance ben je op alles voorbereid in 2024. En precies daarom lichten we alvast een tipje van de sluier op voor het sterrenbeeld Steenbok!

Het jaar van de Steenbok

Als je nog rookt, is dit het perfecte jaar om te stoppen, desnoods met hulp. Je longen zijn gevoeliger dan anders waardoor (mee)roken, maar ook smog, schimmels en een gebrek aan lichaamsbeweging de conditie van je longen kan verslechteren.

Was regelmatig je handen om verkoudheidsvirussen te weren en maak als het even kan een wandeling in het bos of op het strand. Een blaasinstrument leren bespelen of uit volle borst zingen helpt je longen versterken, maar ga bij aanhoudende klachten voor alle zekerheid even langs de huisarts.

In april, september en oktober ligt oververmoeidheid op de loer. Duidelijk je prioriteiten stellen is dan het halve werk.

Verbeteringen in je woonsituatie

Het eerste halfjaar krijg je de kans om verbeteringen aan te brengen in je woonsituatie. Dit kan in verband staan met een eventuele verhuizing, maar ook met het verbeteren van je huidige woning.

Denk goed na over wat je wilt en wat verstandig is. Geld kosten doet het sowieso, maar je kunt het zelf zo duur maken als je wilt. Hoewel je een zwak hebt voor luxe, is het nu vooral belangrijk om praktische keuzes te maken waar het hele gezin bij is gebaat.

Als je de leeftijd ervoor hebt, kun je in 2024 misschien een kleinkind verwelkomen.

Ook benieuwd wat jou staat te wachten op het gebied van liefde, gezondheid, huis en in je carrière? Je leest de rest van je horoscoop in de Elegance die nu in de winkel ligt. Geen zin om naar de winkel te gaan? Bestel hem dan online op tijdschrift.land!

Tekst: Nathalie Kriek | Illustraties: iStock