De Enige Echte Grote Jaarhoroscoop van de Boogschutter

Wat zeggen de sterren over 2024?

Een nieuwe liefde, een carrièreswitch... Of staat er een verhuizing op de planning? Wat de sterren ook voor je in petto hebben, met de Grote Jaarhoroscoop van Elegance ben je op alles voorbereid in 2024. En precies daarom lichten we alvast een tipje van de sluier op voor het sterrenbeeld Boogschutter!

Het jaar van de Boogschutter

Je nek is dit jaar extra gevoelig voor tocht en verkeerde bewegingen. Eén verkeerde luchtstroom of houding kan zomaar dagenlang een stijve nek opleveren. Verder zijn je enkels wat zwak waardoor de kans op verstuiken of verzwikken iets toeneemt. Kijk uit waar je loopt, denk om afstapjes en wees extra voorzichtig op de trap. Aangezien je agenda behoorlijk gevuld is met privé én zakelijke afspraken, is het belangrijk om zuinig te zijn op je energie. Eet vitaminerijk voedsel en zorg dat je voldoende de tijd neemt om jezelf weer op te laden.

Je wilt niets liever dan meer rust creëren thuis. Zowel op het persoonlijke als op het decoratieve gebied. Rustgevende kleuren en accessoires, maar ook een betere sfeer onderling en minder drukte in de vorm van al te veel visite is waar je naar streeft dit jaar.

Persoonlijk kun je in 2024 last hebben van stemmingswisselingen, waardoor het extra belangrijk voor je is om je in alle rust even te kunnen terugtrekken op een plek die je kalmeert. Het gezinsleven is wat turbulent, maar met een goede communicatie komen jullie een heel eind.

Ook benieuwd wat jou staat te wachten in de liefde en in je carrière? Je leest de rest van je horoscoop in de Elegance die nu in de winkel ligt!

Tekst: Nathalie Kriek | Illustraties: iStock