De Enige Echte Grote Jaarhoroscoop van de Weegschaal

Wat zeggen de sterren over 2024?

Een nieuwe liefde, een carrièreswitch... Of staat er een verhuizing op de planning? Wat de sterren ook voor je in petto hebben, met de Grote Jaarhoroscoop van Elegance ben je op alles voorbereid in 2024. En precies daarom lichten we alvast een tipje van de sluier op voor het sterrenbeeld Weegschaal!

Het jaar van de Weegschaal

Als je het echt goed wilt aanpakken, is het aan te raden om je algehele gezondheid op verschillende gebieden tegelijk aan te pakken en de perfecte balans te vinden tussen lichaam en geest. Dit kan betekenen dat je baat kunt hebben bij gesprekken met een coach, therapeut of psycholoog, maar ook dat je behoefte hebt aan een personal trainer. Lichamelijk zijn je voeten en de onderrug zwakke plekken dit jaar. Draag goede schoenen en let op je houding. Doe je zittend werk, dan zijn een zit-sta-bureau en een ergonomische stoel aan te raden. Lekker fietsen na werktijd houdt de spieren soepel.

Ben je toe aan een renovatie of verbouwing, dan zijn de maanden januari en februari hiervoor het meest geschikt. Deze periode zit je hoog in je creativiteit en het klussen verloopt dan voorspoedig. Werk je in loondienst, dan heb je nu meer behoefte aan thuiswerken; bespreek de eventuele mogelijkheden met je werkgever. Wil je graag iets voor jezelf gaan doen, dan is dit jaar het perfecte moment om al dan niet naast je huidige werkzaamheden iets vanuit huis op te starten. Was er onlangs gedoe binnen het gezin, dan ga je nu een rustigere tijd tegemoet. Minder ruzie, meer gezelligheid.

Ook benieuwd wat jou staat te wachten in de liefde en in je carrière? Je leest de rest van je horoscoop in de Elegance die nu in de winkel ligt!

Tekst: Nathalie Kriek | Illustraties: iStock