De Enige Echte Grote Jaarhoroscoop van de Maagd

Wat zeggen de sterren over 2024?

Een nieuwe liefde, een carrièreswitch... Of staat er een verhuizing op de planning? Wat de sterren ook voor je in petto hebben, met de Grote Jaarhoroscoop van Elegance ben je op alles voorbereid in 2024. En precies daarom lichten we alvast een tipje van de sluier op voor het sterrenbeeld Maagd!

Het jaar van de Maagd

Zwakke plekken dit jaar zijn je darmen en je afweersysteem. Bij veel stress kan je stoelgang worden verstoord en ben je vatbaarder voor virussen en infecties, ook elders in het lichaam. Ook keelpijn en hoesten zijn kwaaltjes waar je dit jaar wat vaker last van kunt hebben. Zorg dat je genoeg vezels en vitaminen binnenkrijgt en dat je na werktijd voldoende ontspant, goed slaapt en regelmatig even de buitenlucht ingaat. Het eerste kwartaal is een prima periode om bij wijze van kleine houvast en reminder een schema voor jezelf op te stellen.

2024 is een goed jaar om eventuele ruzies binnen de familie bij te leggen. Aarzel niet om hierbij zelf de eerste stap te zetten. Ook al vind je dat jij in je recht staat, soms geeft meer harmonie binnen de familie meer voldoening dan je gelijk halen. Thuis kan eind januari en eind december wat onrustig zijn, maar als jullie goed blijven communiceren waait het ook snel weer over. Stabiliteit is nu meer dan ooit belangrijk voor je en tuinieren geeft je rust en voldoening. Ook als dit beperkt blijft tot lekker wroeten in bloembakken op het balkon.

Ook benieuwd wat jou staat te wachten in de liefde en in je carrière? Je leest de rest van je horoscoop in de Elegance die nu in de winkel ligt!

Tekst: Nathalie Kriek | Illustraties: iStock