De Enige Echte Grote Jaarhoroscoop van de Kreeft

Wat zeggen de sterren over 2024?

Een nieuwe liefde, een carrièreswitch... Of staat er een verhuizing op de planning? Wat de sterren ook voor je in petto hebben, met de Grote Jaarhoroscoop van Elegance ben je op alles voorbereid in 2024. En precies daarom lichten we alvast een tipje van de sluier op voor het sterrenbeeld Kreeft!

Het jaar van de Kreeft

Omdat je werk meer energie kost dan je gewend bent, is het belangrijk om duidelijk en ook vooral op tijd je grenzen aan te geven. Niet alleen naar anderen toe, maar zeker ook naar jezelf. Laat je niet overvragen en leg de lat zelf ook niet te hoog. In augustus, september en december ligt een flinke oververmoeidheid op de loer, dus probeer dit voor te blijven. Trek niet onnodig extra verantwoordelijkheden naar je toe en denk aan je nachtrust. Nek en keelpijn zijn vervelende kwalen waar je vooral het eerste halfjaar last van kunt hebben.

Dit jaar is het zo mogelijk nóg belangrijker voor je om je thuis fijn en veilig te voelen. Meer liefde, meer rust en vooral ook meer privacy staan hoog op je verlanglijstje. Je wilt dat je alle ruimte hebt om jezelf te kunnen ontspannen, maar ook om jezelf te ontwikkelen. Het is dan ook niet ondenkbaar dat je (meer) vanuit huis gaat werken of iets voor jezelf gaat beginnen. Is dit niet direct wat je wilt, dan is het misschien een idee om van je hobby een bijbaan te maken. Kinderen kunnen wat lastiger zijn dan voorheen en dus ook wat vaker de rust verstoren.

Ook benieuwd wat jou staat te wachten in de liefde en in je carrière? Je leest de rest van je horoscoop in de Elegance die nu in de winkel ligt!

Tekst: Nathalie Kriek | Illustraties: iStock