Concealer-hack: op deze manier creëer jij een 'facelift'

Aha!

We weten allemaal dat concealer ons heel goed op weg helpt als we het hebben over het camoufleren van de donkere kringen onder onze ogen. Echter, kun je er ook nog heel veel andere trucjes mee. Zo blijkt het dat je door middel van concealer ook kunt zorgen voor een facelift. Wij leggen je uit hoe.

Viral video

TikTokker Megha Singh gaat met haar beautytutorial op dit moment viral. Op TikTok laat ze namelijk zien hoe je een 'facelift' effect creëert met behulp van een concealer. Enne, het resultaat is verbluffend!

How-to

Megha laat in het filmpje zien hoe je de concealer op bepaalde punten van je gezicht aanbrengt, zoals onder je oog, bij je mondhoek en bij je neus. Daarna blend ze de concealer met een BeautyBlender, et voilà! Om het resultaat goed zichtbaar te maken, laat ze de linker- en rechterkant van haar gezicht zien. Bij de ene helft heeft ze de concealer aangebracht en bij de andere helft niet. En eerlijk, wij zijn onder de indruk!

‘Facelift’

De viral video is inmiddels meer dan honderdduizend keer geliked en andere TikTokkers hebben deze hack ook uitgeprobeerd. Benieuwd geworden? Snappen we! Bekijk hieronder de how-to video van Megha.

@meghaess Facelift anyone? #facelift #concealerhack #makeuphack #makeuptricks #makeuproutine #itsaremix #gotthisforyou #makeuptutorial #skincareroutine #foryou ♬ BDASH Breathe - BDash

Vollere lippen

Maar zoals we al eerder zeiden, is dit niet het enige trucje wat je kunt doen met concealer. Zo kun je door middel van het make-up product ook zorgen voor voller lijkende lippen.

Het meest klassieke trucje van make-up artiesten voor vollere lippen, is natuurlijk het highlighten van de cupid’s bow. Door dit te doen creëer je een nieuwe dimensie waardoor je lippen voller lijken. Maar dat is niet het enige trucje volgens visagisten. Zo is concealer ook een handige trick om je lippen voller te laten lijken. “Je kunt concealer in een iets lichtere kleur gebruiken om het te definiëren”, stelt celebrity make-upartiest Mary Irwin. Het enige wat je hoeft te doen is wat concealer aanbrengen op je cupid’s bow en de randen van je bovenlip, vul je lippen verder in met een natuurlijke lipkleur en ta da! Je lippen lijken meteen een stuk voller.

Bron: Marie Claire, Elegance archief | Beeld: Adobe Stock