De nieuwe Elegance ligt in de winkel!

Dit kun je verwachten in de gloednieuwe editie.

De nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in dit nummer? Lees mee.

Nieuwe Elegance

In de nieuwe Elegance nemen we je mee in de winterse wereld. We laten je kennis maken met Anton Pieck leggen we je het winnende verhaal van de Elegance x Kobo schrijfwedstrijd voor. Daarnaast delen we de laatste fashion trends op het gebied van wintermode en vind je er uiteraard ook de wishlist van topstyliste Lonneke Nooteboom.

Interviews

Het liefdesverhaal van Shanna Schaap en Calvin begint op het toneel. Musical is hun leven, en het is dan ook niet zo verrassend dat ze elkaar ontmoetten toen ze met hun grote passie bezig waren. Al stelt die liefde voor het vak hun relatie ook op de proef. Ook praten we met Mirjam Rotenstreich over het verlies van zoon Tonio.

Tekst gaat verder onder de foto.

Wil je niet naar de winkel? Het nummer online bestellen kan

Travel & lifestyle

Naast het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, nemen we een kijkje in een eeuwenoude familieboerderij op 1300 meter hoogte in het prachtige Oost-Tirol. Een plek die je voert naar oude tijden, maar met een modern tintje. Plus: een uitzicht dat nooit zal vervelen. Ook nemen we je mee naar de Malediven en Oregon.

Hoofdredacteur Hilde Veeren deelt haar kerstfavorieten, en we delen de ultieme kerst wishlist. Columniste Renée geeft tips voor het ultieme Franse kerstgevoel en kijken in De Enige Echte Groooote Jaarhoroscoop wat 2024 ons gaat brengen.

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar – zoals we net al zeiden – ook het verhaal van Anton Pieck, de man van het winterwonderland en de Efteling. Maar dat is nog niet alles, want ook het winnende verhaal van de Elegance x Kobo schrijfwedstrijd is te vinden in de nieuwe Elegance.

Beauty

Het is het seizoen van geven, maar vergeet je hierbij ook jezelf niet? Wij vertellen je precies op welke fijne beautymusthaves je jezelf mag trakteren. Ook laten we je de allerleukste kerstcadeaus en adventkalenders voor onder de boom zien.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel, dus haal hem snel in huis!