Een bezoekje waard: TUDOR opent pop-up boetiek in Amsterdam

Het horlogemerk heeft de handen ineengeslagen met Schaap en Citroen Juweliers.

TUDOR opent in samenwerking met Schaap en Citroen Juweliers een pop-up boetiek in Amsterdam. Ze nodigen iedereen dan ook uit om samen in de wereld van TUDOR te duiken aan de PC Hoofdstraat.

Samenwerking

Schaap en Citroen Juweliers – ook wel dé toonaangevende retailer in luxe horloges – is het partnerschap aangegaan met TUDOR Watch om zijn eerste pop-up boetiek van TUDOR te openen in hartje Amsterdam.

Verschillende facetten

In een prachtige ruimte van 50m2 weerspiegelt het horlogemerk de verschillende facetten van het merk. Zo kun je er de Tudor Pro-Cycling, het Alinghi Red Bull Racing en de World Surf League bewonderen. Ook kenmerkt de unieke TUDOR-stijl van rode, zwarte en grijze kleurtinten in relatie met een mix van hoogwaardige afwerkingen het interieur van deze prachtige pop-up boetiek.

Exclusief verkrijgbaar

De pop-up boetiek bevat zowel heren- als damesuurwerken. Zo is er een reeks klassieke, sportieve, duik- en historische horloges te vinden. Als klap op de vuurpijl is de Black Bay 58 Bronze Boutique Edition exclusief verkrijgbaar in de boetiek. Een echte primeur op de Nederlandse markt.

Black Bay 58 Bronze Boutique Edition (Beeld: TUDOR)

De pop-up boetiek is gelegen aan de PC Hoofdstraat 49 en zal open zijn tot en met 31 januari 2024. 

Beeld: TUDOR