Elegance tipt de leukste woon-items voor deze herfst

Wij zijn fan!

Items die voor sfeer, warmte en licht zorgen. Dat is waar we in de herfst naar verlangen. Elegance tipt!

Lichtpuntje

De dagen zijn korter en de nachten extra lang en donker. Dat betekent dat je je huis moet hullen in warm licht. Hang deze lamp (€397) boven de eettafel voor extra sfeer. Oh, en vergeet ook geen kaarsen te branden. (Fritz Hansen)

Woon nieuws
Fritz Hansen €397

Even rust

We vergeten ze vaak, maar ook zij hebben liefde en aandacht nodig: onze voeten. Met dit bankje (€1961) creëer je een speciaal plekje waar je ze even fijn omhoog kunt leggen. Zo komt je hele lijf tot rust. Heb je aan de bank genoeg? Dan is dit tafeltje ook gewoon leuk voor de sier. (Carl Hansen)

Woon Nieuws
Carl Hansen Son €1961

Lekker warm

Een van de lekkerste dingen aan de herfst is dat we ons weer mogen kleden met laagjes. Gooi de heerlijk zachte cape (€200) over een dunne coltrui heen en je bent ready to go! Zo blijf je de hele dag lekker warm en zie je er ook stijlvol uit. (Yumeko)

Woon nieuws
Yumeko €200

Goed gestreept

Uren op de bank liggen vraagt om kussens en dekens die het nóg comfortabeler maken. Deze variant met strepen (€49) is een perfecte aanvulling op al bestaande voorraad. Dus, kruip op de bank voor een heerlijk avondje cocoonen. (Palais)

woon nieuws
Palais €49.

Blijven zitten

De meeste mensen hebben een voorraad stoelen thuis. Voor aan de eettafel, achter het bureau en vaak nog ergens als decoratie. Maar het vinden van dé perfecte stoel is vaak een uitdaging. Toen wij deze (€699) zagen, waren we meteen verliefd. (Studio Henk)

Woon Nieuws
Studio Henk €699

Hebben!

Deze geurstokjes (€89) laten niet alleen binnen enkele minuten de woonkamer heerlijk ruiken, maar stralen door het minimalistische ontwerp ook luxe uit. En hebben we ooit genoeg geurstokjes in huis? Wij denken van niet. Fijn: deze fles is navulbaar. (Marie Stella Maris)

Marie Stella Maris €89
Marie Stella Maris €89

Fleur op

Als de bloemen buiten niet meer bloeien, moeten we ze naar binnen halen. Met dit schilderij (€45) lukt dat aardig. De kleurrijke bloemetjes fleuren iedere kamer direct op. En vast ook je humeur als dat nodig is. (PSTR Studio)

Woon Nieuws
PSTR Studio €45

Binnen de lijntjes

Als wij zoeken naar een vloerkleed moet dat voldoen aan drie dingen: een neutrale kleur, subtiele print en een zachte stof. Toevallig heeft deze (€800) dat allemaal. Dus zoek niet verder! (Benuta)

Benuta
Benuta €800

Wil jij jouw interieur dus heerlijk herfst- én winterproof maken? Shop dan snel deze te gekke woonaccessoires.

Tekst & productie: Lotte van Zijl | Beeld: Adobe Stock