Elegance Beauty Favorites: de nieuwste beauty-lanceringen op een rij

De favoriete nieuwe make-up, hair- en skincare producten van de Elegance-redactie.

Beautyproducten: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Daarom delen we hier de favoriete nieuwe make-up, hair- en skincare-producten van de Elegance-redactie die de afgelopen tijd gelanceerd werden.

Nieuwste producten

Op de redactie zijn we altijd op de hoogte van de laatste beauty-lanceringen. We ruiken als eerste nieuwe geuren, smeren als eerste nieuwe crèmepjes en testen als eerste nieuwe beauty tools en gadgets. Jawel, het is één grote beauty-speeltuin hier! We doen met alle liefde het voorwerk voor je en delen alleen de crème de la crème hier op Elegance.nl.

Elegance loves

Ondanks dat iedereen bepaalde favorieten is haar make-uptas heeft zitten, zoals die ene perfecte oogschaduwkleur, geweldige oogcrème en onmisbare wimperkruller, is het ook altijd leuk om te experimenteren met nieuwe producten. Hieronder de nieuwe producten waar wij op het moment geen genoeg van kunnen krijgen.

Marie-Stella-Maris - Home Gift Set Objets d'Amsterdam €34,90 Marie-Stella-Maris - Home Essentials Nuit des Figues €60 Marie-Stella-Maris - Body Care Essentials Obets d'Amsterdam €34,90 M·A·C Locked Kiss: 24H Lipstick €36 – verkrijgbaar in 18 kleuren Molton Brown Marvellous Mandarin & Spice Limited Edition Festive Collection €49 Molton Brown Marvellous Mandarin & Spice Limited Edition Festive Collection €65 Weleda Winter Comfort Intensive Hand Cream 50ml €12,49

Elke maand delen we op Elegance onze favoriete nieuwe producten op het gebied van make-up, skincare, haarproducten en tools. Denk aan de beste mascara voor volle wimpers, een haarserum voor glanzende lokken of een gezichtscrème waar je gegarandeerd een perzikhuidje van krijgt. Of wat dacht je van de nieuwste geurlanceringen, nagellakkleuren en beauty gadgets? Houd Elegance in de gaten om altijd op de hoogte te zijn!

Beeld: Adobe Stock