The Queen of Halloween Heidi Klum verbluft iedereen met Halloween-outfit

De Queen of Halloween did it again!

Afgelopen dinsdag was het dan zover: Halloween. En daar waar menig celebrity fans versteld deed staan met de meest creatieve Halloween-outfits, was het wachten natuurlijk allemaal op de Queen of Halloween Heidi Klum. Al eerder werd ze gespot in een rood leren outfit à la Micheal Jackson, maar was haar outfit hier ook daadwerkelijk op geïnspireerd?

Virale Halloween-outfit

Supermodel Heidi Klum weet zich ieder jaar weer te overtreffen als het aankomt op haar Halloween-outfits. Zo zijn haar kostuums elk jaar een veelbesproken onderwerp, en organiseert ze ieder jaar een Halloween-feest waar ze haar outfit onthult aan de buitenwereld. En dat haar outfits de talk of town zijn is een understatement. Zo gaan haar indrukwekkende Halloween-kostuums elk jaar weer wereldwijd viraal op het internet.

Natuurlijk was iedereen dit jaar weer razend benieuwd naar de Halloween-outfit van het supermodel. En om nieuwsgierige aagjes alvast een sneak peak te geven, verscheen ze eerder op de dag op Amazon Live samen met ontwerper Bill Corso – waar ze ieder jaar mee samenwerkt voor haar outfit.

Gissen

Tijdens de livestream onthulde het model alleen nog maar het onbeschilderde masker van haar kostuum. Kijkers van de livestream mochten dus nog eventjes gissen. Maar dat het in ieder geval niets weg had van een Michael Jackson-look – waar het model een aantal dagen eerder in verscheen.

Kijkers van de livestream begonnen dan ook meteen te raden naar de outfit. Zo passeerden een alien, hagedis, bij, gordeldier en een boosaardige zeemeermin allemaal de revue, maar niets bleek te kloppen.

Pauw-kostuum mét gigantisch ei

Nadat de geruchtenmolens inmiddels overuren draaiden, was het moment eindelijk daar. Na tientallen A-listers was het tijd voor het supermodel om te paraderen over de oranje loper tijdens haar Halloween-feest in New York. En wat bleek? Ze kwam niet alleen opdagen! Samen met tien acrobaten van Cirque du Soleil vormde ze een immens grote pauw. Heidi vormde natuurlijk the center in haar blauwe pak – inclusief bek en masker. De acrobaten vormden met z'n allen de vleugels, veren en poten van de pauw.

NL Beeld
NL Beeld

Maar ook Heidi's man Tom Kaulitz was een onderdeel van het kostuum. Hij was namelijk verkleed als niets minder dan een enorm pauw-ei. Ha! De Queen of Halloween did it again!

Bron: Ew, Nieuwsblad | Beeld: NL Beeld