Blake Lively gespot in nieuwe UGG-musthaves

Wordt dit de nieuwe trend van het najaar?

Nu de UGG-schoenen weer terug van weggeweest zijn, duurde het dan ook niet lang voordat we menig A-lister met de populaire boots zagen lopen. En waar de classic UGG, de mini's en de ultra mini's vorig jaar een trend waren, zijn dat nu vooral de Tasman en Tazz-varianten. Maar als het aan Blake Lively ligt, bonjourt ze deze allemaal uit haar schoenenkast. De actrice verscheen recent namelijk in te gekke nieuwe UGG-musthaves.

UGG Tasman-variant

De actrice werd onlangs samen met haar man Ryan Renolds gespot in een monochrome outfit. Gehuld in een blauwe trenchcoat met daaronder een blauwe trui en een comfy jeans, maakte ze haar look af met haar prachtige koningsblauwe Chanel-tas. Toch viel er wat op aan de outfit van Lively. Haar schoeisel was dan ook juist het statement piece van haar comfy outfit. Met een paar kastanjebruine platform UGGs brak de actrice haar outfit op een manier waarop alleen zij dat kan.

Je zou dan ook al snel denken dat Lively heeft gekozen voor de populairdere modellen van het schoenenmerk, maar niets is minder waar. De actrice verscheen namelijk in een andere variatie van de UGG Tasman – welke een samenwerking is tussen UGG en Opening Ceremony. Net als de Tasman is dit model ook een slip-on, maar dan verwerkt in volledig leer met een oversized gesp aan de voorkant van de schoen. Maar natuurlijk zou UGG, UGG niet zijn als ook deze binnenkant lekker warm is met een voering van lamswol.

NL Beeld

Nieuwe trend van het najaar

De schoenen vallen zelfs zó in de smaak bij de actrice, dat ze al meerdere keren is gespot met deze eyecatchers. Maar ze is hierin niet de enige. Zo zijn Lily-Rose Depp, Emily Ratajkowski en Cardi B onlangs ook al gespot met deze nieuwe variant van de UGG Tasman. Gaat dit de nieuwe trend van het najaar worden?

Bron: Vogue | Beeld: NL Beeld