Win: maak kans op BEAR 2 Eyes & Lips + Contour Booster van FOREO t.w.v. €219

Doe mee en maak kans!

Face yoga is de trend du moment. De beautytrend staat bekend om het creëren van een snatched kaaklijn en perfecte jukbeenderen met behulp van een massageapparaat. Door middel van face yoga train je je gezichtsspieren, zodat je huid een boost krijgt. Veel celebs gingen je daarom ook al voor, denk aan Hailey Bieber en Bella Hadid. Enne, goed nieuws: Elegance mag BEAR 2 Eyes & Lips + Contour Booster van de nieuwe collectie van FOREO weggeven!

De BEAR 2 Eyes & Lips + Contour Booster van FOREO

De gloednieuwe BEAR 2 Eyes & Lips maakt gebruik van microcurrent dat de spieren stimuleert, waardoor de huid rondom de oogcontour en lippen strakker wordt en de fijne lijntjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Heerlijk om eventjes te gebruiken als je een me-time moment wil inlassen na bijvoorbeeld een drukke dag. Maar dat is niet het enige voordeel van dit apparaat. Ook zorgt BEAR 2 Eyes & Lips + Contour Booster voor vollere lippen door middel van de gepatenteerde Lifting Microcurrent en Tapping Microcurrent.

Door middel van de T-Sonic massage verbetert de lymfedrainage, waardoor de wallen verminderen en de absorptie van jouw favoriete skincare producten wordt verhoogd. Nog leuker: BEAR 2 Eyes & Lips wordt geleverd met een navulbare capsule om het geleidende serum (SUPERCHARGED Eye & Lip Contour Booster) gemakkelijk te bewaren. Het perfecte recept voor alles wat jij nodig hebt voor die strakke, jeugdige look.

BEAR 2 Eyes & Lips + Contour Booster Lavendel BEAR 2 Eyes & Lips + Contour Booster Arctic Blue Navulbare capsule

Win, win, win!

Wil jij ook een strakke huid rondom je oogcontour en lippen door middel van BEAR 2 Eyes & Lips + Contour Booster van FOREO? Goed nieuws, want wij mogen er eentje weggeven. Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige!

[mail-win-form id='39']

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 24 oktober 2023. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.