Wauw! Heidi Klum is giving Micheal Jackson in rood leren pak

Is dit alvast het voorproefje van haar Halloweenoutfit?

Hoewel supermodel Heidi Klum bekend staat om het feit dat ze niet blindelings de trends van dit moment volgt, neemt dat niet weg dat de knappe blondine zeker wel wordt gezien als een stijlicoon. Vaak zijn haar outfits gebaseerd op de tijd van het jaar, zoals ook afgelopen zondag, toen ze werd gespot in een rood leren pak wat ons Michael Jacksons Thriller-vibes geeft. Wellicht heeft dat tóch iets te maken met haar titel: 'The Queen of Halloween?'

The Queen of Halloween

Een oude vrouw, Fiona (bekend van Shrek, red.), Lady Godiva, een alien transformer, vuurwerk, een worm en ga zo maar door: Heidi Klum staat bekend om haar bijzondere, extravagante en over the top Halloween-kostuums. Ze wordt immers niet voor niets The Queen of Halloween genoemd, hè. Inmiddels is het jaarlijkse Halloween-feestje van het supermodel een echte happening geworden en wachten paparazzi en fans dan ook met smart jaarlijks op de outfit-reveal van Klum.

Rood leren pak à la Michael Jacksons Thriller

Des te logischer is het dan ook dat het model alvast een beetje in de Halloween-sferen komt vóór haar feestje. In ieder geval, zo leek het toen ze vorige week gespot is in een rood leren pak die heel wat leek weg te hebben van de outfit van Michael Jackson in de videoclip van Thriller. Haar outfit stylede ze af met een lange rood leren laarzen, een mosterdkleurige Birkin bag, wat zilveren sieraden en een gouden pilotenbril.

NL Beeld
NL Beeld

Halloween-outfit

Echter, blijft het de vraag of dit een sneakpreview is van het Halloweenkostuum van het supermodel. Al gaf ze eerder al wel toe dat ze 'slapeloze nachten' heeft gehad over haar Halloweenkostuum. "Ik probeer altijd dingen te vinden die mensen van nature niet zouden doen", legde ze uit aan People. "De meeste mensen doen verpleegsters of politieagenten, maar ik ben altijd op zoek naar iets dat ik nog niet heb gezien." En hoewel Klum nog niks wil verklappen over haar kostuum, laat ze wel los dat haar kostuum dit jaar iets groots wordt. "Mijn doel is om niemand van mijn Halloween-fans teleur te stellen", voegde ze daar nog aan toe.

Beeld: In Style | Beeld: NL Beeld