De mooiste looks van het Gouden Televizier-Ring Gala

We love it!

Het was gisteren weer zover: het Gouden Televizier-Ring Gala. Dit betekent dat menig bekend Nederland hun allermooiste outfit weer uit de kast trok om te schitteren op de blauwe loper. Natuurlijk ging het allemaal om de prijzen die werden uitgereikt, maar het bewonderen van de looks mag natúúrlijk niet achterblijven.

Red carpet looks

Hoewel het tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala allemaal om de prijzen draait, haalden de BN’ers weer alles uit de kast om in hun mooiste outfits over de rode loper te schrijden. Wij hebben daarom de mooiste looks voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

Aan Britt Dekker (en Splinter Chabot) de eer om de red carpet-show te presenteren. De presentatrice, die zelf ook was genomineerd met haar jeugdserie Voor het blok, verscheen in een knalgroene jurk mét cape en vol glitters. Leuk detail: de jurk is van modeontwerpster Jenny Packham, die ook sterren als Adele en Kate Middleton kleedt.

Voor Emma Wortelboer was deze red carpet extra speciaal. De presentatrice maakte namelijk bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje! Ze koos daarom ook voor een outfit waarin haar babybump – die al goed zichtbaar is! – goed te zien was. Prachtig!

B&B Vol Liefde was één van de populairste programma’s van afgelopen zomer. Het was dan ook geen verrassing dat ze een nominatie voor de ring in de wacht sleepten. Reden genoeg voor alle B&B-sterren om in hun mooiste outfits op de red carpet te verschijnen. Zo ging Joy voor een geweldig paars pak en straalde Daní in een zwarte jurk met tule sleep en glitterlaarzen.

Ook publiekslievelingen Debbie en Paul waren van de partij. Debbie liet eerder al weten dat ze in haar trouwjurk zou verschijnen en wauw: wat zag ze er prachtig uit! Paul maakte zijn outfit helemaal af met een bloem als decoratie op zijn pak. Machting! 

Debbie en Paul

Ook Marian was in het vliegtuig gestapt vanuit Portugal om bij het feestje te zijn. De B&B-eigenaresse droeg een prachtige creatie van Addy van den Krommenacker.

Marian

Ook de nodige realitysterren maakten hun opwachting op de blauwe loper. Zo verscheen Prince Charming himself Diego González-Clark in een stunning look. Van top tot teen in bordeaux, met een mesh top. Wauw!

Diego

Zangeres Karsu zong tijdens de uitzending een prachtig lied, waarbij alle televisiemensen die afgelopen jaar zijn overleden werden herdacht. Ze droeg een classy witte look.

Ook Koffietijd-presentatrice Pernille La Lau ging voor een creatie van Addy van den Krommenacker. Extra leuk aan deze outfit: hij bestaat uit twee delen. Een losse top en een rok. Pernille mocht namelijk een prijs uitreiken en deed dit op – jawel – een eenwieler! Enne, daarbij was een broek toch nét iets handiger.

Pernille la lau

Er was op de red carpet ook veel kleur te zien. Zoals deze geweldige jurk van Menen SeijkensWe love it! 

Menen Seijkens

Hélène Hendriks was maar liefst twee keer genomineerd deze avond. Reden genoeg om een prachtige jurk uit de kast te trekken. Het werd deze zachtroze creatie met heel veel glitters en wederom een cape.

Hélène Hendriks

Ondanks de dreiging van deze week, was Tim Hofman gewoon aanwezig op het Televizier-Ring Gala. Samen met broertje Rijk Hofman verscheen hij in een fully grey outfit op de red carpet. Helemaal on trend!

Tim en Rijk Hofman

Glitter en glamour kan natuurlijk niet ontbreken tijdens hét televisiegala van het jaar. Enne, die memo heeft Fenna Ramos helemaal begrepen. Wat een ge-wel-dige jurk!

Fenna Ramos

Kleur én glitter: dat is waar presentatrice Anne-Mar Zwart voor ging. De lady in red verscheen in deze prachtige one shoulder dressLooking good! 

Anne-Mar Zwart

Als Kopen Zonder Kijken-stylist Roos Reedijk op een red carpet verschijnt is er één ding dat we zeker weten: er zit kleur in haar outfit. Deze keer ging ze voor een volledig blauwe jurk, met een sleep én een grote strik. Heerlijk!

Roos Reedijk

Last but not leastNoa Vahle! De jonge presentatrice was maar liefst twee keer genomineerd deze avond en daar hoort natuurlijk een opvallende outfit bij. Wij zijn helemaal fan van deze look!

Noa Vahle

De winnaars

Na de red carpet was het dan toch echt tijd voor de uitreiking van de felbegeerde beeldjes én de ring. De serie Oogappels ging er met de Gouden Televizier-Ring vandoor. Zij kregen maar liefst 39 procent van de stemmen, en lieten daarmee B&B Vol Liefde en De Oranjezomer achter zich. Hélène Hendriks werd uitgeroepen tot beste presentator. Noa Vahle sleepte de Televizier-Ring Talent in de wacht. De impact-prijs ging naar het afscheidsconcert van Rob de NijsSteven en Jamie Kazàn wonnen de Televizier-Ring Jeugd met hun serie Road to Vegas. Bertrie Wierenga mag zich de beste acteur noemen. En tot slot won Politie 24/7 de Televizier-Ring Online-videoserie. Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

Bron: AVROTROS, Grazia | Beeld: NL Beeld