Loiza Lamers over het presenteren van Holland's Next Top Model: 'Smaakt naar meer'

'Maar ik wil nog steeds heel graag de Victoria's Secret-show doen'

Loiza Lamers kennen we natuurlijk allemaal als winnares van Holland's Next Top Model, model én presentatrice. Zo heeft ze al een heleboel toffe campagnes mogen doen en heeft ze Holland's Next Top Model mogen presenteren. Als het dan ook aan haar ligt, wil ze graag dat laatstgenoemde wat meer oppakken. Maar, een showtje lopen voor Victoria's Secret, dat ziet Loiza ook nog wel zitten, zo vertelt ze in de nieuwe Grazia.

Presenteren

"Ik heb na Holland's Next Top Model de smaak van het presenteren echt te pakken gekregen", onthult ze. "Het is zo leuk om met een heel team een programma te maken. Iedereen staat er op zo'n moment om het beste in elkaar naar boven te halen en iets moois neer te zetten. Daar word ik heel gelukkig van, en ik hoop dat nog veel vaker te mogen doen."

Victoria's Secret-show

Toch is dat niet haar enige grote droom, zo biecht ze op. "Ik wil nog steeds heel graag de Victoria's Secret-show doen", vertelt ze als Grazia met haar praat over de comeback van de fashion-show. "Als ze me bellen, ga ik meteen. Natuurlijk heb ik daar wel discussie met mezelf over gehad nadat ze hadden gezegd dat vollere vrouwen en transgenders de droom niet kunnen verkopen. Voor mij was dat echt heel pijnlijk. Maar ze hebben nu wel grote veranderingen doorgevoerd, zitten veel meer op diversiteit, en hopelijk gaat dat voor de generaties na ons echt iets opleveren."

Dromen en doelen

Daarnaast vertelt Loiza dat ze 'altijd wel dromen en doelen heeft', maar dat ze oppast met wat ze vertelt. "Ik ben heel erg van: eerst doen, dan erover praten. Ik werk hard voor dingen, ben soms net een pitbull die ergens de tanden in zet en er dan ook echt voor gaat. Je moet alleen uitkijken dat je je geluk niet laat afhangen van die dromen en doelen, daarom ben ik zo voorzichtig met het uitspreken ervan. Ik ben heel trots op wat ik tot nu toe heb mogen doen, wat dat betreft ben ik een gelukkig en gezegend mens!"

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld