Win: maak kans op een MOOD!T Badjas

Doe mee en maak kans!

Na het douchen jezelf heerlijk wikkelen in een warme, zachte badjas, wie wil dat nou niet? Op deze manier haal je het hotelgevoel ook een klein beetje meer in huis. Lekker, toch? Goed nieuws: Elegance mag een badjas van de nieuwe collectie van MOOD!T weggeven!

Reese Badjas van MOOD!T

De gloednieuwe Reese Badjas van MOOD!T is behaaglijk, fluweelzacht en ook nog eens heerlijk warm. De lange, luxueuze badjas is heerlijk voor thuis en modieus voor een bezoek aan bijvoorbeeld de Spa. De binnenzijde is gemaakt van een absorberende stof, waardoor je binnen no-time droog bent na een heerlijke douche. De Reese badjas is unisex en er is keuze uit een groot scala aan kleuren, waardoor je altijd jouw favoriete kleur kan dragen. Denk bijvoorbeeld aan speciale kleuren als Navy Blue, Arctic Black, Cactus, Deep Red en Sunshine. Ook zijn er wat meer traditionele kleuren zoals White, Black, Silver en Sand.

Green-label

Daarnaast hebben de producten van MOOD!T ook allemaal de Made in Green-label van Oekotex. Deze labels laten zien dat de producten van MOOD!T zijn gemaakt in milieuvriendelijke fabrieken onder veilige en sociaal verantwoorde arbeidsomstandigheden. Ook verzekerd MOOD!T de consument dat de producten gemaakt zijn van materialen die op schadelijke stoffen zijn getest.

Win, win, win!

Wil jij ook een heerlijke warme, fluweelzachte badjas van MOOD!T? Goed nieuws, want wij mogen een Reese badjas weggeven. Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige!

[mail-win-form id='38']

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 24 oktober 2023. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.