Kendall Jenner is in haar trenchcoat-era

And we love it.

Elke fashionista kent het wel: als je eenmaal een trend hebt omarmd, draag je die het liefst elke dag. Ook Kendall Jenner lijkt de laatste tijd obsessed te zijn met één specifiek fashion item: de trenchcoat. Het model draagt de trend op allerlei verschillende manieren, and we're here for it.

Trenchcoat-era

Kendall lijkt de gewoonte te hebben om wanneer ze eenmaal een bepaalde stijl, trend of item heeft geprobeerd, die herhaaldelijk te dragen. Waar ze eerder deze maand duidelijk in een fase van enorme handtassen zat, lijkt ze zich nu te bevinden in haar trenchcoat-era.

Milan Fashion Week

Kendall mag dan doorgaans zélf op de catwalk te vinden zijn, tijdens de Gucci-show bij Milan Fashion Week kéék ze naar de modellen die de runway afstruinden. Wel front row, natuurlijk. Van die gelegenheid maakte ze gebruik om haar nieuwste fashion-obsessie in een nieuw jasje te steken. Letterlijk, want het model verscheen in een trenchcoat in de vorm van een getailleerde mini-jurk. Uiteraard een ontwerp van Gucci, gecombineerd met een stel puntige pumps en een grote zwarte zonnebril die ze vervolgens de hele show heeft opgehouden.

Paris Fashion Week

Een paar dagen later werd Kendall opnieuw in een trenchcoat gespot in de volgende modestad: Parijs. Deze keer stylede ze het item nogal creatief: boven een stel zwarte loafers droeg ze een olijfgroene trenchcoat van The Row. Outfit klaar, zou je zeggen. Maar Kendall bracht een extra dimensie aan de look door over de jas een strakke kokerrok aan te trekken.

Niet het eerste waar wij aan zouden denken, maar goed: Kendall heeft de gave dat alles wat ze aantrekt, op één of andere manier beeldig staat. Zo ook hier weer. Wij zijn groot voorstander van deze trenchcoat-ontwikkeling!

Bron: Bustle | Beeld: NL Beeld, Instagram @style.kendalldd