Roos Reedijk deelt haar favoriete woonprogramma's

'Het is heerlijk om te kijken'

We leerden Roos Reedijk allemaal kennen als de interieurstyliste van het populaire woonprogramma Kopen zonder Kijken. Maar wat zijn haar eigen favoriete woonprogramma's eigenlijk?

Favorieten

Hoewel we nog even moeten wachten op een nieuw seizoen van Kopen zonder Kijken, staan de streamingdiensten vol met verschillende woonprogramma's. Enne, laat daar nou ook net de favorites van Roos tussen staan.

"Voornamelijk buitenlandse programma vind ik heerlijk om te kijken", zo onthulde ze in RTL Boulevard. "L’Agence, écht een aanrader. (...) Het is een makelaars familie in Parijs en zij kopen de duurste huizen in Frankrijk aan. Zo heb je natuurlijk nog veel meer van dat programma's, denk aan Amerika.

Amerikaanse woonprogramma's

En ja, ook verschillende woonprogramma's uit Amerika staan hoog op het lijstje van de interieurstyliste. "Buying Beverly Hills, Selling Sunset. Dat is gewoon lekker binnenkijken bij hele rijke huizen. Maar ik vind eigenlijk de make-over van huizen het leukste. Dat je van begin tot het eind ziet hoe het eerst was en hoe het daarna wordt. Dat is denk ik ook waarom die woonprogramma's zo mateloos populair zijn. Je wil lekker binnenkijken bij mensen en je wil het onbereikbare zien."

Stay here

Toch wil Roos nóg een Amerikaans woonprogramma aankaarten. "Stay here, dat is een Amerikaanse. Daar gaan een makelaar en een styliste kijken naar hoe air B&B's rendabel gemaakt kunnen worden. Dat is ook heerlijk om te kijken."

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld